Privacy

Privacy Verklaring

Transferpersshop.nl is ervan overtuigd dat een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van (ex-)klanten en gebruikers van de website van groot belang is voor de uitvoering van haar activiteiten. Persoonsgegevens van (ex-)klanten en gebruikers van de website worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Transferpersshop.nl houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en, voor gebruik van uw e-mail adres, aan de Telecommunicatiewet.

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer-protocol de standaard. Transferpersshop.nl maakt gebruik van een SSL-protocol om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat (Transferpersshop.nl) te garanderen. Door het gebruik van een SSL-certificaat op onze website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Transferpersshop.nl (onderdeel van HL Grafische Materialen).

Gebruik van Cookies

Transferpersshop.nl maakt gebruik van cookies om het online gebruiksgemak voor u te vergroten. Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Cookies kunnen uw gebruikersinstellingen en andere (vergelijkbare) informatie opslaan. U kunt uw browser alle cookies laten weigeren of laten waarschuwen wanneer er een cookie wordt verzonden. Het kan echter gebeuren dat sommige opties of diensten van de website niet goed functioneren zonder cookies.

Op de website van Transferpersshop.nl worden middels Google Analytics algemene bezoekgegevens zoals de meest bezochte pagina’s bijgehouden, zonder  deze bezoekers te identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de webshop te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de webshop te zetten. Op deze wijze kan Transferpersshop.nl haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Persoonsgegevens

Transferpersshop.nl legt gegevens over u vast, als u zich als klant aanmeldt. Uw gegevens worden door ons gebruikt voor de behandeling van uw bestellingen en het informeren over de status hiervan. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden om u te informeren over (nieuwe) voor u relevante producten, diensten en aanbiedingen van Transferpersshop.nl. Als u geen prijs stelt op deze informatie of als u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres wilt intrekken, kunt u dat middels e-mail laten weten aan: info@transferpersshop.nl

Transferpersshop.nl neemt passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen een passend beveiligingsniveau, gelet op de soorten van verwerking en de aard van de te beschermen persoonsgegevens.

Disclaimer

Geschillen tussen een klant en Transferpersshop.nl zullen worden afgewikkeld in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving.

Transferpersshop.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Controleert u daarom regelmatig dit privacystatement voor het privacybeleid van onze webshop. Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid dan kunt u deze richten aan: Transferpersshop.nl via  info@transferpersshop.nl