ster-heel Created with Sketch. ster-heel Created with Sketch. ster-heel Created with Sketch. ster-heel Created with Sketch. ster-half Created with Sketch. 9.4 Ruim 3475 klantreviews
vinkje-rond-blauw Created with Sketch. Vanaf €75 gratis verzending (NL & BE)*
vinkje-rond-blauw Created with Sketch. Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis & Same Day Delivery

Hoe update je de firmware van de Graphtec CE-Lite 50 snijplotter? In onderstaand stappenplan leggen we je uit hoe je eenvoudig de firmware van de CE LITE-50 plotter kan updaten. De stappen zijn gebaseerd op een WINDOWS besturingssysteem.

1. Download de Graphtec CE Lite-50 firmware

De firmware voor de Graphtec CE LITE-50 plotter is te downloaden via onderstaande link (onderaan pagina) s:

http://www.graphtec.co.jp/en/imaging/celite/support.html

Op de website van Graphtec America zijn ook de laatste release notes (bekijk wat er nieuw is) en handleidingen te downloaden.

2. Voorbereidingen voor de firmware-update

1. Pak het firmware-updatebestand uit op je pc.
  2. Bekijk het uitgepakte bestand. In het bestand staat naast de Graphtec CE LITE-50 firmware ook de update handleiding.

Ben je opzoek naar de WINDOWS driver van voor de plotter? Deze is hier te vinden. De driver handleiding vind je hier.

3. Firmware versie bekijken

Zorg ervoor dat de plotter is aangesloten op de pc via de usb-kabel en klaar is voor gebruik. De update kan niet worden uitgevoerd via de LAN-poort.

Sluit eventueel de Cutting Master en Graptec Studio software wanneer deze actief zijn.

1. Zet de plotter aan
  2. Zorg ervoor dat het ”Home” menu wordt getoond op het LCD scherm van de plotter.
  3. Klik op het menu icoon rechtsboven in de display
  4. Klik op advanced
  5. Klik 2 maal het next symbool (boek met pijl)
  6. Bekijk de firmware versie

3. Graphtec CE Lite-50 firmware updaten

Zorg ervoor dat de plotter is aangesloten op de pc via de usb-kabel en klaar is voor gebruik. De update kan niet worden uitgevoerd via de LAN-poort. Sluit eventueel de Cutting Master en Graptec Studio software wanneer deze actief zijn.

1. Zet de plotter aan
  2. Zorg ervoor dat het "Home" menu wordt getoond op het LCD scherm van de plotter.
  3. Ga naar het uitgepakte Firmware bestand (stap 2. Voorbereidingen voor de firmware-update)
  4. Klik op "UPDATE.EXE" om de firmware update te starten
  5. "Please close the...not be updated." pop-up verschijnt. Klik op ok.
  6. Menu met "Current version" en "Updating version" verschijnt
  7. Zorg ervoor dat het "Home" menu wordt getoond op het LCD scherm van de plotter.
  8. Klik in de firmware update op "Next"
  9. Klik in de firmware update op "Update" om de firmware update te starten
  10. De firmware update wordt uitgevoerd.

De update kan enkele minuten duren. Sluit de pc of plotter niet af tijdens dit proces. Wanneer het display het bericht het "The firmware update was finished" bericht laat zien is de update correct uitgevoerd. Je kunt nu de stekker uit de plotter halen om deze opnieuw op te starten.

pijltje-klein-roze-down Created with Sketch.
Cookies

Transferpersshop.nl gebruikt cookies om onze website te verbeteren en om jou relevante informatie te bieden op deze en andere sites. Sommige cookies verwerken persoonsgegevens. Hoe we dit doen en hoe we jouw privacy waarborgen, lees je hier. Klik je op "ja optimaliseer voor mij" dan geef je akkoord voor het plaatsen van cookies en het verwerken van persoonsgegevens.

Ja, optimaliseer voor mij Nee, optimaliseer niet